Xeikon Café | 26-28 april 2022

 

Op 26, 27 en 28 april 2022 is IPP Packaging Materials aanwezig bij het Xeikon Café; de plek waar label en packaging innovaties gedeeld worden.

 

Toen bekend werd dat Label Expo eerder dit jaar niet door kon gaan, zette Xeikon (de digitale printtak van de Flint Group) alles op alles om toch een platform te kunnen bieden aan de labelindustrie. Na enkele jaren van afwezigheid wordt het Xeikon Café weer als vanouds georganiseerd op het hoofdkantoor in Lier, nabij Antwerpen. IPP is hier drie dagen vertegenwoordigd als partner van het event. Uiteraard hopen we hier veel oude bekenden en nieuwe gezichten te mogen ontmoeten. Registreer je als bezoeker en stel jouw plek veilig!

 

Programma

Tijdens het event zijn er dagelijks diverse sessies bij te wonen. In de ochtenden zijn er toonaangevende sprekers die je inspireren en informeren over alles waar jij in de dagelijkse business mee te maken hebt: economische trends, label printing trends in Europa, digitalisering en de impact van design & branding. ’s Middags zijn er verschillende sessies waarin experts alles over Duurzaamheid & Toepassing, Verfraaiing & Technologie, Automation & Workflow. Zie tijdens de live demo’s onder meer hoe Koehler Papers’ Nex Plus Seal® gedrukt wordt voor het maken van paper based pouches.

 

Bekijk hier het volledige programma en alle sprekers >

 

 

 

Paper based packaging

Nu plastic steeds vaker vervangen wordt door papier, worden er ook andere eisen gesteld aan de verpakkingsmaterialen. IPP biedt meerdere flexibele verpakkingspapieren die sealbaar zijn én, door de coating, een barriere hebben tegen bijvoorbeeld vocht. En dat opent een wereld aan mogelijkheden. Je kunt live zien hoe het het Nex Plus Seal papier van Koehler verwerkt wordt op een Xeikon met nieuwe Titon toner.

Tijdens het Xeikon Café vertellen we je graag over de barrier papers en (zelfklevende) labeloplossingen in ons assortiment.

 

Deelname is gratis. We vragen je wel om je vooraf te registreren op de website van Xeikon.

 

Registeer je nu >

 

Let’s reconnect!

 

26, 27, 28 april 2022

dagelijks van 9.00-17.00 uur

 

Xeikon Headquarters

Duwijckstraat 17

2500 Lier, België

No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.