WOW-KARTON

Vouwkarton is WOW-karton

Als lid van Vouwkarton Platform Nederland en omdat vouwkarton één van de belangrijkste en groeiende productgroep van IPP is, steunen wij de campagne WOW-karton. Met een verpakking van vouwkarton kun je je merk aantrekkelijk presenteren en je product beschermen.

 

WOW-kartonRetailers eisen steeds vaker dat verpakkingen duurzaam zijn. Paper based packaging is hot en vouwkarton is een paper based materiaal. Kortom: vouwkarton is WOW!

IPP vertegenwoordigt een groot aantal merken vouwkarton van vooraanstaande producenten zoals Metsä Board en Stora Enso. Bekijk de mogelijkheden op onze vouwkartonpagina.

 

Vouwkarton is veelzijdig, duurzaam, gemaakt van hernieuwbare bronnen en recyclebaar. Materiaal waar wij trots op zijn. Door de flexibiliteit biedt vouwkarton mogelijkheden voor creatieve vormgeving en daarmee een goede presentatie in het schap. Het is aantrekkelijk, perfect bedrukbaar, stevig en vormvast. Het verhoogt logistieke efficiency omdat het stapelbaar is. Vouwkarton biedt voedselveilige en duurzame verpakkingsoplossingen die worden gemaakt volgens strenge Europese veiligheidsrichtlijnen. Én dankzij goede barrière-eigenschappen is vouwkarton ook vetwerend en hittebestendig.

 

Met een duurzame verpakking van vouwkarton creëer je een sterker merk.

 

ONTDEK HIER DÉ 10 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR VOUWKARTON.

 

 

 

No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.