Werken bij IPP.

Ben jij er klaar voor?

 

Met ruim 25 collega’s in vier landen doen we er alles aan om onze relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als team bieden we optimale service en kwaliteit voor onze klanten en fabrieken. We zijn een internationaal, commercieel familiebedrijf waar een een goede werksfeer en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Alleen zo kunnen we waarmaken waar we met elkaar voor staan. IPP is een gezond, succesvol bedrijf waar we trots op zijn.

 

Fun to work with

Ons motto Fun to work with geldt voor de omgang met onze klanten en fabrieken, maar ook zeker voor het team onderling. Wij vinden het creëren van een informele, respectvolle en collegiale werkomgeving erg belangrijk. Werken bij IPP betekent samenwerken: we helpen elkaar, ondersteunen elkaar & vieren samen de successen. Hard werken en hard lachen. Want we houden wel van een lolletje. En een borreltje. En een teamuitje op zijn tijd.

IPP zorgt goed voor haar medewerkers. We zijn gevestigd in een modern kantoren en je krijg up-to-date tools om prettig te kunnen werken. Goede inzet, een positieve instelling en flexibiliteit worden beloond met goede arbeidsvoorwaarden, ruimte om te ontwikkelen en te groeien.

 

 

Duurzaamheid

Het werk van IPP doet ertoe.  Verpakkingen zijn een hot topic en – mede door alle innovaties in de verpakkingsindustrie – kunnen we steeds duurzamere materialen leveren. Zo dragen we indirect bij aan een duurzamere wereld. En geloof ons; dat slaapt lekkerder. En het geeft je voldoende input om ervoor te zorgen dat je gesprekspartner op de volgende verjaardag aan je lippen hangt…

 

IPP staat open voor talent

Enthousiast en overtuigd dat jij bij IPP jouw droombaan vindt? We komen dan graag in contact me je! Bekijk onze vacatures  of stuur ons je CV en motivatie, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen.

 

Kom jij ons team versterken?