Werken bij IPP. Ben jij er klaar voor?

 

Met ruim 20 medewerkers verdeeld over 3 landen doen we er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als team bieden we optimale service en kwaliteit voor onze klanten en fabrieken. We zijn een internationaal, commercieel familiebedrijf waar een een goede werksfeer en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Alleen zo kunnen we waarmaken waar we met elkaar voor staan. Een gezond, succesvol bedrijf waar we met recht trots op zijn. En jouw passie en enthousiasme dragen bij aan het succes van IPP.

 

Fun to work with

Ons motto Fun to work with geldt voor de omgang met onze klanten en fabrieken, maar ook zeker voor het team onderling. Wij vinden het creëren van een informele, respectvolle en collegiale werkomgeving erg belangrijk. Werken bij IPP betekent samenwerken: we helpen elkaar, ondersteunen elkaar & vieren samen de successen. Hard werken en hard lachen. Want we houden wel van een lolletje. En een borreltje. En een teamuitje op zijn tijd.

IPP zorgt goed voor haar medewerkers. We zijn gevestigd in een modern kantoor aan het water en je krijg up-to-date tools om prettig te kunnen werken. Goede inzet, een positieve instelling en flexibiliteit worden beloond met goede arbeidsvoorwaarden, ruimte om te ontwikkelen en te groeien.

 

 

Duurzaamheid

Het werk van IPP doet ertoe.  Verpakkingen zijn een hot topic en – mede door alle innovaties in de verpakkingsindustrie – kunnen we steeds duurzamere materialen leveren. Zo dragen we indirect bij aan een duurzamere wereld. En geloof ons; dat slaapt lekkerder. En het geeft je voldoende input om ervoor te zorgen dat je gesprekspartner op de volgende verjaardag aan je lippen hangt…

 

IPP staat open voor talent

Enthousiast en overtuigd dat jij bij IPP jouw droombaan vindt? En hebben nu we geen (geschikte) vacature uitstaan? We komen dan toch graag in contact me je! Stuur ons je CV en motivatie, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen.

Open sollicitatie

 

 

Vacatures

 

 

Wij zijn op zoek naar meerdere Inside Sales Specialists!

 

Inside Sales Specialist België

 

Inside Sales Specialist Nederland