VERPAKKINGSFOLIE

Een verpakkingsfolie stelt u in staat om een product zowel visueel als fysiek op een juiste manier te beschermen en presenteren. Als leverancier in basismateriaal voor de verpakkingsindustrie is verpakkingsfolie één van onze specialismen. De eisen van de toepassing bepalen de eigenschappen die nodig zijn en daarmee de samenstelling van de verpakkingsfolie. Denkt u aan seal & peel, anti-condens, vetresistentie en antistatische eigenschappen.  Ons assortiment loopt uiteen van monofolies (single layer) tot meerlaagse barrièrefolies in BOPP, CPP, PET en PE soorten voor sachets, pouches (stazakken), topseals voor trays en flowpack.

 

 

Single layer folies zijn een kosteneffectieve oplossing voor verpakkingen. Single layer folies worden gebruikt voor food verpakkingen waar een geringe of beperkte barrière is vereist. Ze worden ook ingezet voor flessenlabels en non-food toepassingen. Onze single layer folies hebben een hoge stijfheid, geschikt om te sealen, helder transparant of wit, sterk en zijn bedrukbaar. We bieden zowel BOPP, CPP, PET en PE soorten die kunnen worden ingezet voor convenient verpakkingen voor sla en salades, koekjesverpakkingen, chipszakken, pasta- of rijstverpakkingen, snoepzakken en AGF-verpakkingen.

lamineerfolie

 

 

 

 

 

Lidding film

Topseal & lidding folies zijn verpakkingsfolies die sealbaar en peelbaar zijn en tevens hoge barrières verenigen. De verpakkingen dienen convenient te zijn (gemakkelijk in gebruik voor de consument) en daarnaast de kwaliteit en versheid van producten in een vacuüm verpakking te optimaliseren. Wij bieden kwaliteiten met verschillende barrières, om de folie bijvoorbeeld vetwerend, steriel of anti-condens te maken. Topseal & lidding folies wordt ingezet voor vlees- en vleeswarenverpakkingen, trays voor fruit en kruiden, visverpakkingen en kant-en-klaarmaaltijden.

 

Rigide folie of tray folie wordt veelal ingezet voor bakjes en trays van zowel food als nonfood verpakkingen. Wij bieden bedrukbare tray folies die worden gebruikt als invoermateriaal voor producties van trays, kaasverpakking, groenteverpakkingen en verpakkingen die geschikt zijn voor magnetrongebruik. De tray folies zijn goed te sealen en er zijn varianten met verschillende eigenschappen te verkrijgen, waardoor de folie bijvoorbeeld extra hittebestendig is of voorzien van barrières. Ook is er een low-cost versie van gerecyclede flessen beschikbaar.

folie6

 

 

 

 

Wilt u meer weten over onze verpakkingsfolies? Bel of mail met één van onze specialisten.