title

VACATURE

 

Salesmanager Vouwkarton 

België en Frankrijk

 

 

Voor België en Frankrijk zoeken wij een Salesmanager die wil bijdragen aan de verdere groei van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkelingen van de afdeling vouwkarton binnen België en Frankrijk. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team met kantoren in Heemstede (NL) en Antwerpen (BE) waar plezier en samenwerken hoog in het vaandel staan.

 

 

Functieprofiel

 

Tot je takenpakket behoren:

 

  • Actief zoeken naar nieuwe klanten en leads in de markt.
  • Onderhouden van bestaande relaties en regelmatig bezoeken van je klanten.
  • Inventariseren van mogelijkheden, afstemmen van wensen van de klant en bieden van technische ondersteuning, advies en oplossingen.
  • Voeren van prijsonderhandelingen met klant en leverancier.
  • Samen met het team voorstellen voor klanten uitwerken.
  • Maken van calculaties, budgetten en realiseren van de KPI’s.
  • Bijwonen van beurzen en seminaries en volgen van productontwikkelingen in de markt.
  • Bezoeken van productiesites en hoofdzetels van onze leveranciers.
  • Op termijn leidinggeven aan een team van accountmanagers in België en Frankrijk.

 

 

Wie zoeken wij?

 

Voor deze positie zijn we op zoek naar een commercieel gedreven en ondernemende Salesmanager. Iemand met een winnaarsmentaliteit en overtuigingskracht. Iemand die kansen ziet en altijd op zoek is naar nieuwe leads en passende oplossingen. Je bent in staat om goed te luisteren, te onderhandelen en opdrachten af te sluiten. Je vindt het leuk om met zeer diverse klanten te werken en om te reizen (voornamelijk België en Frankrijk, maar ook daarbuiten). Je bent flexibel en bereid die extra stap te zetten.

 

  • Je hebt minimaal een afgeronde Bachelor opleiding in een commerciële of technische richting.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in vergelijkbare (internationale) functies binnen de papier- en/of kartonindustrie.
  • Het gaat je makkelijk af om effectief te communiceren zowel mondeling, telefonisch als via e-mail.
  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je kunt een team motiveren en enthousiasmeren.
  • Je bent verantwoordelijk, stressbestendig, analytisch, creatief en initiatiefrijk.

 

Heb je de ambitie om binnen de organisatie te groeien en om op termijn leiding te geven aan een team accountmanagers dat IPP in de Belgische en Franse markt verder op de kaart zet? Dan is deze functie een uitgelezen kans voor jou!

 

 

Wat bieden wij?

 

Een zelfstandige, uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een groeiende internationale organisatie. Door onze vlakke organisatiestructuur zijn we in staat snel te schakelen en zullen goede ideeën die je hebt snel uitgewerkt kunnen worden. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen de organisatie. Verder bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris, een informele cultuur en prettige werksfeer. Je basis is ons leuke kantoor in Antwerpen. Je kunt vanuit huis werken, maar bent natuurlijk vooral onderweg naar klanten en fabrieken.

 

 

Ben je enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Mail dan je motivitatiebrief en CV naar Evelyn Kuiper; evelyn.kuiper@ipp.nl. Als je op voorhand vragen over de functie hebt, horen we natuurlijk ook graag van je!

 

 

Over IPP

 

IPP is specialist in basismaterialen voor de verpakkingsindustrie. Naast een uitgebreid assortiment papier, (vouw)karton, kunststof en nonwovens – bieden we alle service en ondersteuning om het meest geschikte verpakkingsmateriaal op het juiste moment bij onze klant te leveren. Door onze klanten innovatieve en duurzame oplossingen aan te reiken, dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu.

 

We maken het verschil door advies en inspiratie te geven bij de materiaalkeuze. IPP vertegenwoordigt een groot aantal gerenommeerde fabrieken, zowel binnen als buiten Europa. Wij zijn een dynamisch en groeiend familiebedrijf met 27 gezellige collega’s in Nederland, België, Frankijk en Duitsland.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature: nee dank je!