THERMISCH PAPIER

papier2

 

Thermisch papier

 

Thermisch papier en karton wordt breed ingezet voor barcode en identificatietoepassingen in onder andere transport en logistiek, evenementen, banken en de luchtvaart. Voorbeelden van toepassingen voor thermisch papier zijn voor transportlabels, bingokaarten, bankautomaatrollen, boarding passes, voetbaltickets, concerttickets, bioscooptickets, loterijtickets en nog veel meer. Thermisch papier is beschikbaar in topcoated of non-topcoated varianten. Het topcoated thermisch papier draagt bij aan de uitstraling van het product, waar non-topcoated thermisch papier uitermate geschikt is voor kortdurende toepassingen.

 

IPP is agent van thermisch papier en karton van de gerenommeerde fabriek Kanzan Spezialpapiere GmbH in Nederland. Met de kennis en producten van IPP en Kanzan bent u verzekerd van een betrouwbare partner in hoogwaardig thermisch papier.

 

BPA vrij?

Per 1 januari 2020 treedt een verbod op het gebruik van BPA houdend papier in werking. Bij IPP kunt u nu al terecht voor verschillende kwaliteiten thermisch papier zonder BPA.

 

Wilt u meer informatie of een brochure ontvangen? Bel of mail dan met één van onze specialisten.

U kunt ook gebruik maken van de Product Finder van Kanzan om zelf verder op onderzoek te gaan.