PAPIER

Ook op het gebied van papier is IPP uw partner. Of het nu gaat om verpakkingspapier of papier voor grafische doeleinden, wij adviseren u graag over het meest geschikte materiaal bij de toepassing die u voor ogen heeft.

VERPAKKINGSPAPIER

Verpakkingspapier kan dienen voor bescherming, maar ook als barrière. Met de juiste toegevoegde eigenschappen laat het zich onder andere goed gebruiken binnen de voedselindustrie. Bij gerecycled verpakkingspapier kiest u voor een duurzame oplossing. We zijn u onder andere graag van dienst met virgin, liners en greaseproof verpakkingspapier.

Papier1a

THERMISCH PAPIER

Thermisch papier is beschikbaar in topcoated of non-topcoated varianten. Het topcoated thermisch papier draagt bij aan de uitstraling van het product. Thermisch papier gebruiken we onder andere voor bankautomaatrollen, voetbaltickets en concerttickets, al zijn er daarnaast vele andere toepassingen mogelijk

GRAFISCH PAPIER

Grafisch papier is naast digitale media nog altijd een ijzersterke drager in de communicatiemix. Grafisch papier blijft een belangrijk communicatiemedium voor zowel reclame-uitingen als (product)identificatie. Ons assortiment bestaat onder andere uit LWC, Newsprint, WFC, WFU, thermisch, zelfklevend en labelpapier van vooraanstaande fabrieken. Grafisch papier wordt ingezet voor brochures, posters, magazines, boeken, flyers en fotoalbums.

 

ZELFKLEVEND PAPIER

Zelfklevend papier is beschikbaar in combinatie met diverse specials die we voor u op maat kunnen maken. Denk aan zelfklevend papier met speciale lijmsoorten, die removable zijn of volledig op water gebaseerd. Maar ook linerless zelfklevend papier zoals LINERFREE TAC, dat alleen op zichzelf kleeft. Ook voor een compleet etikettenassortiment en digitale zelfklevende kwaliteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze zelfklevende papieren kunnen we een breed toepassingsbereik aan stickers, industriële labels en distributielabels invullen.

LABELPAPIER

Labelpapier is beschikbaar in een eenzijdig gestreken HVO variant of gemetalliseerd voor een meer luxe uitstraling. U kunt het labelpapier inzetten voor verschillende soorten etiketten, voornamelijk in de food, beverage en tabaksindustrie. Labelpapier wordt gebruikt voor onder andere etiketten op bierflessen, wijnflessen, conserven en sigarettenverpakkingen.