OVER ONS

 

IPP Packaging Materials vormt als materialenspecialist al ruim 45 jaar dé schakel tussen klant en fabriek voor karton, papierfolie, nonwoven en long fiber materialen. Wij bedienen met een team van enthousiaste medewerkers de verpakkings- en labelindustrie in West-Europa – en daarbuiten. IPP heeft vestigingen in Nederland (Heemstede), België (Antwerpen), Duitsland (Essen) en Frankrijk.

IPP Heemstede

Fabrieken

Wij vertegenwoordigen een groot aantal gerenommeerde fabrieken, zowel binnen als buiten Europa, van verpakkings- en labelmaterialen. De samenwerking met klanten en leveranciers gaat op basis van vertrouwen en transparantie. Alle fabrieken waar IPP mee samenwerkt staan bekend om hun kwaliteit van materialen, betrouwbaarheid en innovatiekracht.

 

Kennis

Door de kennis van zowel materialen en toepassingen, jarenlange ervaring in de markt en de continue zoektocht naar innovatieve en duurzame producten zorgen wij ervoor dat we u het juiste materiaal bieden voor uw toepassing. We willen klanten inspireren om alternatieve materialen te gebruiken die de grafische en verpakkingsdoelstellingen nog beter invullen door toegevoegde waarde, onderscheidend vermogen of een duurzaam karakter.

 

Service

Wij bedienen converters in zowel de verpakkings- als labelmarkt in (West-)Europa. Samen met u willen we een optimaal resultaat behalen, daarom hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. IPP geeft u onafhankelijk advies over het beste product voor uw toepassing, waarbij gezocht wordt naar een optimale combinatie van product en levertijd. Hierbij kunt u ook gebruik maken van de IPP Logistic Service, een logistieke service voor opslag in combinatie met korte levertijden. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze Convertingservice voor het snijden van papier en karton.