• nl
  • en
 
IPP | Over IPP - IPP
322
page-template-default,page,page-id-322,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed

groepsfoto-ipp

OVER ONS

IPP International Paper & Plastic vormt als materialenspecialist al 40 jaar dé schakel tussen klant en fabriek voor karton, papierfolie, nonwoven en long fiber materialen.

 

Fabrieken

Wij vertegenwoordigen een groot aantal gerenommeerde fabrieken, zowel binnen als buiten Europa, van verpakkings- en grafische materialen. De samenwerking met klanten en leveranciers gaat op basis van vertrouwen en transparantie. Alle fabrieken waar IPP mee samenwerkt staan bekend om hun kwaliteit van materialen, betrouwbaarheid en innovatiekracht.

 

Kennis

Door de kennis van zowel materialen en toepassingen, jarenlange ervaring in de markt en de continue zoektocht naar innovatieve en duurzame producten zorgen wij ervoor dat we u het juiste materiaal bieden voor uw toepassing. We willen klanten inspireren om alternatieve materialen te gebruiken die de grafische en verpakkingsdoelstellingen nog beter invullen door toegevoegde waarde, onderscheidend vermogen of een duurzaam karakter.

 

Service

Wij bedienen converters in zowel de verpakkings- als grafische markt in Nederland, Duitsland en België. Samen met u willen we een optimaal resultaat behalen, daarom hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. IPP geeft u onafhankelijk advies over het beste product voor uw toepassing, waarbij gezocht wordt naar een optimale combinatie van product en levertijd. Hierbij kunt u ook gebruik maken van de IPP Logistic Service, een logistieke service voor opslag in combinatie met korte levertijden.

 

FSC®FSC logo IPP

Om verantwoord bosbeheer te stimuleren en zo een bijdrage te leveren aan de zorg voor onze natuur, is IPP sinds 31 juli 2015 FSC® gecertificeerd. Wij kunnen u bedienen met allerlei FSC® kwaliteiten in papier en karton om zo samen bewuste en duurzame keuzes te maken in het gebruik van materialen. Klik hier om het FSC® certificaat van IPP te downloaden. Binnen ons netwerk zijn wij altijd opzoek naar duurzame materialen om milieubewuste alternatieven te bieden voor grafische toepassingen en verpakkingen.