NL PACKAGING EVENT

 

Een nieuwe verpakkingsbeurs vol inspiratie!

Op 19 en 20 maart nemen wij deel aan het NL Packaging Event, een nieuwe beurs gericht op verpakkingsdesign, creatie en innovatie. Op deze beurs kunt u inspiratie en kennis opdoen over verpakkingen, design en basismaterialen. Ook is er een interessant sprekersprogramma over verpakkingen.

 

Het IPP team zal tijdens het NL Packaging Event klaarstaan om u te inspireren met de mogelijkheden van basismaterialen zoals karton, folie, papier en nonwovens. Graag gaan we met u in gesprek over uw verpakkingswensen, de rol van duurzaamheid in een verpakking en aan welke eisen uw verpakking moet voldoen. Ook kunt u kennismaken met onze BoardBox en Labelcollectie.

 

Het NL Packaging Event vindt plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een inspirerende en centraal gelegen locatie, goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Tijdens de beurs kunt u voortdurend lezingen en presentaties bijwonen, onder anderen van hoogleraar neuropsychologie prof. dr. Erik Scherder en trendwatcher Ariane van Mancius.

 

Klik hier om u in te schrijven als bezoeker voor de beurs. We verwelkomen u graag op onze stand C06 op 19 & 20 maart in Amersfoort!

 

 

 

 

 

No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.