• nl
  • en
 
IPP | Nieuws - IPP
46
page-template,page-template-blog-small-image,page-template-blog-small-image-php,page,page-id-46,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed

WELKOM ARIËN KIEVIT!

Ariën Kievit start per 1 november 2018 bij IPP als Commercieel Directeur. Met zijn enthousiasme en ervaring zal hij ons helpen om de verdere groei van onze organisatie vorm te geven.

IPP INTRODUCEERT DE LABELCOLLECTIE

IPP introduceert de Labelcollectie, een collectie van materialen speciaal voor etikettendrukkerijen. De Labelcollectie is een handige en hoogwaardige tool met een breed productaanbod. U kunt hem bovendien personaliseren met eigen drukvoorbeelden en datasheets. Wilt u meer weten, bel of mail ons dan gerust!

IPP 40 JAAR

Op 25 mei 2018 vieren wij ons 40-jarig bestaan. Op deze datum in 1978 werd door Henk Kuiper IPP International Paper & Plastic opgericht met als kern de passie voor basismaterialen, advies op basis van kennis en een goede service.

BOARDBOX UPDATE

De BoardBox, onze kartoncollectie, heeft een update gekregen! Er zijn nieuwe kwaliteiten vouwkarton bijgekomen en enkele bestaande zijn vernieuwd. Het betreft meerdere wijzigingen in diverse productgroepen.

VERHUISBERICHT

Wij zijn verhuisd! Op vrijdag 24 november 2017 hebben we onze intrek genomen in ons nieuwe kantoor in Heemstede. Het pand is verbouwd tot een inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers, met ruimte voor groei.