• nl
  • en
 
IPP | Nieuws - IPP
46
page-template,page-template-blog-small-image,page-template-blog-small-image-php,page,page-id-46,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed

WELKOM RICHARD

Wij zijn blij met de komst van onze nieuwe collega Richard Stokkers. Richard heeft veel ervaring in de vouwkartonnage en zal het binnendienstteam gaan ondersteunen met zijn kennis en kunde.

WELKOM ARIËN KIEVIT!

Ariën Kievit start per 1 november 2018 bij IPP als Commercieel Directeur. Met zijn enthousiasme en ervaring zal hij ons helpen om de verdere groei van onze organisatie vorm te geven.

IPP INTRODUCEERT DE LABELCOLLECTIE

IPP introduceert de Labelcollectie, een collectie van materialen speciaal voor etikettendrukkerijen. De Labelcollectie is een handige en hoogwaardige tool met een breed productaanbod. U kunt hem bovendien personaliseren met eigen drukvoorbeelden en datasheets. Wilt u meer weten, bel of mail ons dan gerust!

WELKOM STEPHAN

Wij hebben weer een nieuwe collega: Stephan Wierenga. Hij zal zich als Accountmanager bezig gaan houden met de verkoop van karton.

IPP-WEEKEND IN VERONA

Voor ons 40-jarig jubileum zijn we naar Verona geweest. Een mooi weekend in een prachtige stad werd gecombineerd met fabrieksbezoek bij papierfabriek Saci.