WELKOM STEPHAN

 

Wij hebben ons team uitgebreid met een nieuwe collega voor onze kartonafdeling. Stephan Wierenga zal zich als Accountmanager bezig gaan houden met de verkoop en ontwikkeling van karton. Hij stelt zich graag even voor:

 

Mijn naam is Stephan Wierenga en ik ben 31 jaar jong. Na mijstephann studie in Groningen te hebben afgerond, ben ik naar Amsterdam verhuisd. In Amsterdam heb ik ruim 4 jaar met plezier in de online marketing gewerkt. Desondanks bleef ik altijd interesse houden in de verpakkingsindustrie. De interesse in de industrie is ontstaan tijdens mijn stage. In Amerika heb ik een half jaar stage mogen lopen bij een bedrijf in de verpakkingsindustrie.

 

Daarom heb ik begin dit jaar besloten om mij te oriënteren op de mogelijkheden binnen deze branche. Al vrij snel kwam ik in contact met IPP, waar het van beide kanten direct klikte. Afgelopen augustus ben ik begonnen. Buiten de kantooruren om, ben ik voornamelijk te vinden op de racefiets en geniet ik van het wonen in Amsterdam!

 

 

Met de komst van Stephan kunnen wij verder bouwen aan de groei van ons bedrijf. Wij wensen Stephan veel plezier en succes in zijn nieuwe functie!

Klik hier om naar het complete overzicht van ons team te gaan.

No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.