Meet the Team | Sandra Ische

“Het doel van IPP is het bieden van een echte oplossing voor haar klanten, niet alleen het verkopen van producten.” 

 

 

Sandra begon in februari 2023 als salesmanager voor IPP Packaging Materials in Duitsland in het team Vouwkarton. Met 27 jaar ervaring in karton en verpakkingen kent ze de Duitse markt door en door. Sandra kwam 25 jaar geleden voor het eerst in aanraking met IPP. Ze vertelt ons hoe de paden zich verschillende keren kruisten, wat uiteindelijk leidde tot haar aansluiting bij het IPP-team.  

 

Na negen maanden in het Verenigd Koninkrijk te hebben gewerkt en gewoond, is Sandra weer terug in het Zwarte Woud in Duitsland, waar ze is geboren. Sandra houdt van reizen, maar realiseerde zich dat ze ook graag familie om zich heen heeft en een plek nodig heeft waar ze volledig kan ontspannen en kan opladen. En het Zwarte Woud is daar de perfecte omgeving voor. 

 

In haar vrije tijd geniet Sandra van de prachtige omgeving. Ze maakt fietstochten in de natuur. Sinds zij en haar man e-bikes hebben gekocht, is geen berg meer te hoog en verplaatst ze zich met gemak door het gebied. Na het halen van een frisse neus, racet ze naar huis om de dag af te sluiten met een glas heerlijke wijn. Haar passie voor wijn wordt vervuld dankzij de vele wijngaarden in de omgeving en een lidmaatschap van de wineBANK. “Het is een geweldige manier om mensen te ontmoeten en te genieten van wijnproeverijen”, vertelt Sandra.    

 

Een gemakkelijke beslissing 

Sandra kwam in 1996 voor het eerst in contact met IPP. Ze was net gestart bij de MM board mill in Baiersbronn (Duitsland) en IPP was hun vertegenwoordiger in Nederland. Ze ontmoette Jeroen Kuiper op een seminar. “We leerden veel over de productie en unieke eigenschappen van karton. We hebben daarna contact gehouden via LinkedIn. Pas jaren later kruisten onze paden weer. Het bedrijf waarvoor ik toen werkte was op zoek naar een Nederlandse vertegenwoordiger”, legt Sandra uit, “ik dacht aan IPP en belde Jeroen.” 

 

Een paar jaar later vernam Jeroen dat Sandra op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Terwijl ze op het punt stond om te tekenen voor een andere baan, bood Jeroen haar de functie van salesmanager voor IPP Duitsland aan. Daar hoefde ze niet lang over na te denken. Sandra was al gecharmeerd van de structuur, oriëntatie en innovatie van IPP. De beslissing om voor IPP te komen werken was snel genomen. 

 

Oplossingen bieden 

Sandra begon haar baan in februari 2023 en is sindsdien verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging van IPP in de Duitse markt. “Het doel van IPP is het bieden van een echte oplossing voor hun klanten, niet alleen het verkopen van producten. Dat is wat ik leuk vind aan deze baan”, legt Sandra uit. 

 

“Duitsland is een nog niet ontdekt gebied voor IPP. Het grote verschil tussen werken in Duitsland en werken in Nederland of België, zijn de afstanden. In Duitsland ligt alles verder uit elkaar. Dat maakt het uitdagend om mijn klanten te bezoeken. Aan de andere kant; mijn meetings plan in goed en dan trek ik veel tijd uit voor kwalitatieve en uitgebreide gesprekken.” Sinds Sandra voor IPP werkt, rijdt ze door heel Duitsland om IPP bij potentiële klanten te introduceren. “Op dit moment laat ik vooral de materialen van Klabin en Onboard zien”, zegt Sandra, “Maar ik kijk er ook naar uit om Duitsland kennis te laten maken met de andere producten en diensten uit het uitgebreide portfolio van IPP.” 

 

 

Neem contact op met Sandra Ische 

+49 (0)151 59171731 

sandra.ische@ipp-pm.com 

LinkedIn

 


 

Artikel gepubliceerd op 17 oktober 2023.

No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.