LABELEXPO EUROPE 2015

Van 29 september t/m 2 oktober was IPP aanwezig op de Labelexpo in Brussel om een aantal van onze belangrijkste fabrieken te vertegenwoordigen. De Labelexpo is de grootste beurs voor de labelindustrie en de verpakkingsprintindustrie.

 

Synthogra is onze partner voor grafische en packaging folies. Op hun stand was veel te zien! Rollen van alle films, nieuwe brochures en veel drukvoorbeelden. Kofferlabels, plantlabels, steeketiketten, chipsverpakkingen, pestozakjes en nog vele andere voedselverpakkingen. Deze zijn allemaal te bedrukken en met het serviceconcept van Synthogra met 8 dagen te leveren tegen elk gewenst formaat in de Benelux. Kortom: kansen!

 

Sihl was ook met een stand aanwezig om hun brede range te vertegenwoordigen. De focus van Sihl lag op innovatieve producten. Bijvoorbeeld Pressure Tac, een linerless zelfklevend product dat alleen op zichzelf plakt en wordt ingezet voor baggagelabels, industriële labels in distributiecentra en bijvoorbeeld als label om een kerstboom. Een ander actueel item is EnDURO RFID, een laminaat met aluminiumfolie ertussen als bescherming tegen het uitlezen van betaalpasjes. Veel innovatie bij Sihl!

 

Kanzan is onze partner in Nederland als producent van thermisch papier en karton. Kanzan levert topkwaliteit in thermische oplossingen voor tickets, kassarollen, boarding passes, loterijloten, barcodelabels en bankafschriften. Kanzan had een grote en  kleurrijke stand en organiseerde op donderdagavond een borrel, waar onder het genot van een hapje en een drankje tevreden werd teruggekeken op een succesvolle Labelexpo.

 

Super Film stond met haar verpakkingsfolies op de Labelexpo. Deze  producent is recent gestart met een nieuwe state-of-the-art coatingmachine. Super Film is hiermee in staat om hun folies tweezijdig te coaten en gaat hiermee verder in hun ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor de verpakkings- en labelmarkt. Nieuwe productontwikkelingen van Super Film die we mogen verwachten zijn nieuwe barrièrefolies en sealable en peelable polyesters met anti-fog eigenschappen.

 

 

Sihl-Display   Synthogra-stand-2   Synthogra-rollen

 

 

 

No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.