Flexible Packaging Paper van Koehler Paper

 

Al ruim 210 jaar is Koehler Paper gespecialiseerd in het maken van papier. Het onafhankelijke familiebedrijf telt nu 5 fabrieken in Duitsland en biedt werk aan ruim 2000 medewerkers. Ze produceert jaarlijk ruim 500.000 ton (speciale) papiersoorten met state-of-the-art technologieën en machines. Koehler distribueert haar papieren naar meer dan 120 landen wereldwijd.

 

 

In 2016 startte een nieuwe divisie Koehler Innovative Solutions met de zoektocht naar een papier dat plastic kan vervangen. Dit resulteerde in 2018 in een nieuwe productdivisie: Flexible Packaging Paper. In de fabriek in Kehl (met een oppervlakte van maar liefst 80.000 m2) implementeert in 2019 een zeer geavanceerde productielijn voor het vervaardigen van duurzame verpakkingspapieren die voorzien worden van innovatieve barrières. We kunnen je alles vertellen over de NexFlex® producten.

 

Fabriek in Kehl

 

Bij Koehler Paper gaat de verantwoordelijkheid voor milieu verder dan het vervaardigen van duurzame materialen, gemaakt van duurzame grondstoffen. Ze investeert – naast in innovatie van papier – in energie van hernieuwbare bronnen. Op de lange termijn wil ze meer energie leveren dan ze nodig hebben voor de productie van hun eigen papier. Lees meer over Koehler Paper.

 

 

IPP vertegenwoordigt Koehler’s Flexible Packaging Paper exclusief in de Benelux.