IPP START ALS AGENT VOOR SMITH & MCLAURIN

Per 10 september 2018 start IPP als exclusieve agent voor Smith & McLaurin in de Nederlandse markt.Smith & McLaurin logo

 

Smith & McLaurin is een gespecialiseerde producent en coater van zelfklevende materialen voor de labelindustrie uit Schotland. Met het ‘Adapt’ productprogramma is Smith & McLaurin in staat om al voor kleine volumes maatwerk aan te bieden aan etikettendrukkerijen en de  verwerkende industrie. Denk daarbij aan het aanbrengen van digitale en thermische coatings, speciale lijmsoorten of aanpassingen in frontmaterialen en release liners. Kortom: innovatie en flexibiliteit voor materialen die ingezet worden voor labels, tickets en tags voor voornamelijk supermarkten, farmacie, logistieke dienstverlening en voedingsbedrijven.

 

Samen zullen wij er hard aan werken om u zo goed mogelijk te faciliteren met de uitgebreide mogelijkheden van Smith & McLaurin.

De synergy tussen IPP en Smith & McLaurin zorgt voor een groot wederzijds vertrouwen om onze groeiambities waar te maken.

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig wat we kunnen bieden vanuit Smith & McLaurin? Bel dan gerust met onze specialisten.

 

 

No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.