IPP LOGISTIC SERVICE

 
 

MAXIMALE FLEXIBILITEIT

IPP biedt u een logistieke service voor opslag in combinatie met 24-uurs leveringen. Wij werken samen met het gerenommeerde transportbedrijf Brouwer Transport + Logistiek te Mijdrecht. Door gebruik te maken van onze logistieke service, heeft u zekerheid over uw leveringen en kunt u zich concentreren op uw kernactiviteit. IPP Logistic Service staat voor maximale flexibiliteit!

 
 
 

BESPAAR OPSLAGRUIMTE

Met de logistieke service van IPP kunt u uw voorraden van karton en papier in opslag laten zetten. U bespaart daarmee kostbare (opslag)ruimte bij u in huis. Brouwer Transport + Logistiek heeft een moderne en volledig geconditioneerde opslagfaciliteit, waar uw producten accuraat en met zorg behandeld worden.

 
 
 

SNELLE LEVERINGEN

Met de IPP Logistic Service heeft u de garantie van een 24-uurs levering in Nederland op werkdagen. Tevens kunnen wij real-time voorraden inzien, zodat we u kunnen informeren over uw voorraad. U heeft geen last van lange levertijden van fabrieken en bent niet afhankelijk van de productieplanning bij de fabriek. Door gebruik te maken van de IPP Logistic Service bent u verzekerd van een snelle levering en daarmee bent u flexibel om uw productie kort van te voren te plannen of te wijzigen.

 
 
 

GEEN GROTE INVESTERINGEN

U bestelt bij IPP het materiaal uit voorraad op het moment dat u het nodig heeft. Daarmee voorkomt u dat u grote investeringen moet doen voor te hoge minimale bestelhoeveelheden, die bij veel fabrieken gelden. Kortom: optimale inzet van kapitaal en middelen.