IPP INTRODUCEERT DE BOARDBOX

Get the action on board

 

IPP International Paper & Plastic presenteert de BoardBox, een inspirerende en handzame kartoncollectie. De BoardBox is een unieke tool die drukkers, ontwerpers en brand owners kunnen gebruiken om de juiste kartonkeuze te maken voor verpakkingen en grafische kartontoepassingen. Het thema van de BoardBox is ‘Get the action on board’. Hiermee wil IPP haar klanten inspireren om in actie te komen door de BoardBox te gebruiken voor zowel zichzelf als voor hun klanten.

 

 

Toepassingsoverzicht en A5 monsters

De BoardBox bestaat uit 2 compartimenten. Het bovenste deel bevat map met ringband, met een handig toepassingsoverzicht en adviezen voor de verwerking van karton. Ook vindt u A5 monsters van alle kartonkwaliteiten, die het brede aanbod van IPP weergeven. Hiermee kunnen de kartonsoorten worden vergeleken op uitstraling en oppervlakte. De BoardBox heeft naast vouwkarton ook een interessante range aan specialiteiten, zoals laminaten, zwart ongestreken karton en glitterkarton.

 

Plano bedrukte vouwdoosjes

Het unieke aan de BoardBox is te vinden in het tweede compartiment. Dit betreft een lade die gevuld is met plano vouwdoosjes van alle kartonsoorten. Deze full colour bedrukte vouwdoosjes, voorzien van een preeg en folie, geven drukkers en ontwerpers de mogelijkheid om kartonsoorten te vergelijken op basis van fysieke eigenschappen, zoals stijfheid, sterkte en vouweigenschappen. De vouwdoosjes zijn voorzien van eenzelfde drukbeeld, zodat ze ook visueel goed te vergelijken zijn.

 

Online platform

De BoardBox heeft een online platform op ipp.nl/boardbox, waar alle handige informatie te vinden is. U vindt hier het toepassingsoverzicht, adviezen voor het verwerken van karton en het assortimentsoverzicht inclusief alle datasheets.

 

BoardBox

Met de BoardBox biedt IPP een handige tool die zowel functioneel als opvallend is.

Laat u inspireren en get the action on board!

 

 

Wilt u meer weten over onze BoardBox of kartonkwaliteiten?

Neem contact op met één van onze kartonspecialisten of kijk op ipp.nl/boardbox.

No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.