FEESTELIJK AFSCHEID FRANK BOSBOOM

Afgelopen week hebben wij op een feestelijke manier afscheid genomen van onze collega Frank Bosboom, die gaat genieten van zijn welverdiende (pre)pensioen.

 

Frank is bijna 40 jaar lang met succes actief geweest in de vouwkartonindustrie. Met zijn passie, visie en bevlogenheid is hij uitgegroeid tot een icoon in de industrie. Vele klanten en leveranciers hebben met Frank samengewerkt in de diverse functies die hij bij Proost en Brandt, later PaperlinX en IPP heeft bekleed. Frank begon als junior accountmanager en heeft verder in zijn carrière  jarenlang met succes het kartonteam bij Proost en Brandt en IPP geleid. Altijd vanuit de visie ‘De toepassing bepaalt de keuze’ en altijd op zoek naar de optimale oplossing voor de klant, vanuit een onafhankelijke positie.

 

Bijna 5 jaar geleden kwam Frank met zijn kartonteam naar IPP. Met zijn tomeloze inzet, enthousiasme en visie heeft Frank een succesvolle afdeling opgebouwd en een stevig fundament gelegd voor de toekomst van IPP. Frank kende zijn leveranciers, producten en klanten door en door en is altijd een betrouwbare partner en kennisbron geweest voor al zijn relaties.

Wij als IPP’ers zijn blij en trots dat wij de afgelopen jaren samen met Frank hebben kunnen bouwen aan de groei van ons bedrijf.

 

Beste Frank, graag willen we jou nogmaals bedanken voor alles wat je voor ons en voor onze firma betekent hebt.

We wensen je alle goeds en plezier toe en weet dat de IPP deur altijd openstaat!

 

 

 

 

No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.